Rekreativni biciklistički klub “Negotin”

/ 22.02.2013

Rekreativni biciklistički klub “Negotin” je neprofitno udruženje građana koje se bavi promovisanjem rekreativnog biciklizma. Klub okuplja ljude kojima je rekreativno bavljenje biciklizmom sve više način života i vid uživanja u prirodi.

Okretanje pedala, puno pređenih kilometara, putovanje, druženje i upoznavanje sebe i svoje malenkosti u prirodi je jedno nemerljivo iskustvo i strahovito zadovoljstvo koje predstavlja filozofiju uživanja. Klub, između ostalog, radi i na promociji biciklizma kao oblika turizma, sa obzirom na velike turističke potencijale koju naša okolina ima, a koji su nažalost zaboravljeni.

Naši ciljevi su jasni : grupne rekreativne vožnje; Negotinska “Biciklijada”; edukacija sa naglaskom na sigurnost biciklista u saobraćaju; potpuna informisanost o značaju rekreativnog biciklizma, kao i razvoj svesti o zdravom načinu života.

Mi smo oni koji pored nikakve biciklističke infrastrukture, ponekih nevaspitanih i bezobraznih vozača automobila, i u najboljem slučaju ravnodušnog odnosa okoline, vrte pedale i uživaju u vožnji bicikla.

Pomozite svojim učešćem da nas na svakoj vožnji ili manifestaciji koju Klub organizuje bude više!

bajsologija.rs

Komentari