Krađa bicikla za deset sekundi: Prepoznajete li ovog lopova?

/ 06.11.2013
Osoba kojoj je pre neki dan u zgradi u Ulici Vojislava Ilića 32 ukraden skupoceni bicikl za svega nekoliko minuta, dostavio je redakciji Blica snimak sigurnosnih kamera iz ulaza u nadi da će neko prepoznati kradljivca.

– Doneo sam deci iz Amerike bicikl pre neki dan i mnogo su se obradovali. Nije bilo lako završiti svu tu proceduru da bicikl stigne u Beograd, a nisu ga vozili ni dva dana – priča naš čitalac V. V.

On napominje da je bicikl ostavio na kratko u ulazu zgrade, a kada je posle dva minuta sišao, nije ga bilo.

– Sve se odigralo u najviše tri minuta. Spustio sam bicikl u ulaz i popeo se do stana samo da supruzi ostavim nešto jer smo pripremali slavu, a lopov je iskoristio tih nekoliko trenutaka i ukrao ga. Odmah smo pozvali policiju, ali oni nisu izašli na uviđaj jer kako su nam objasnili nema tragova lomljave i obijanja. Srećom, sigurnosna kamera u ulazu zabeležila je celu krađu i u policiji su mi rekli da im prosledim snimke, ali ovim želimo i da upozorimo ostale sugrađane da na vreme prepoznaju lopova – priča V. V.

Njegova supruga razočarana je najviše zbog najmlađeg sina kojem je ovo sve veoma teško palo.

– Imamo troje dece, a najmlađe dete jedva je dočekalo bicikl. Provozao ga je svega dva-tri puta. On ima samo devet godina i dva dana je plakao. Nije u pitanju ni novac, ni taj bicikl, već stres koje je moje dete doživelo što nema cenu i želimo da lopovi budu uhvaćeni kako se ovakve stvari ne bi ponavljale. Dok smo sišli do dole cigara koju je držao u ruci lopov i dalje je gorela i sačuvali smo opušak – dodaje supruga.

Ukoliko prepoznate lopova sa snimka, obratitie se Policijskoj stanici na Vračaru.

OVDE POGLEDAJTE SNIMAK

Izvor: Blic

Komentari