Konkurs Ambasade Holandije za dizajn bicikla

/ 24.05.2013
Ambasada Kraljevine Holandije vas poziva da se prijavite na konkurs za redizajniranje bicikla sa fotografije (http://bike.capriolo.com/2013/coaster-bike/amsterdam-lady).

Cilj je da redizajnirani bicikl asocira na Holandiju, a prva nagrada je upravo taj bicikl! Osim toga, tri najbolja rada će biti izložena u okviru programa “100% FUTURE SERBIA” Beogradske nedelje dizajna od 2. do 16. juna, a najbolji dizajneri će imati mogućnost da konkurišu za stipendiju Domus akademije.
Prijava treba da sadrži slike predloženog dizajna (maksimum 3 fotografije JPG formata), kao i procenu troškova za redizajniranje (maksimum 500 evra). Pobednik takmičenja će biti u obavezi da redizajnira bicikl u roku od 2 nedelje i vozi ga tokom Beograd Velograd festivala biciklizma koji ambasada Holandije organizuje zajedno sa organizacijom iBikeBelgrade od 14. do 16. juna u Savamali. Bicikl se može pogledati u prostorijama novosadske Kompanije Blagojević, koja je distributer Philipsovih proizvoda za osvetljenje.
Prijave slati na bel-pcz@minbuza.nl do 30. maja 2013. godine. Žiri u kom će se naći predstavnici Beogradsek nedelje dizajna, Inkubatora za dizajn Nova iskra i Kulturnog centra Grad će izabrati najbolji dizajn.

Izvor: Beociklizacija

Komentari