Radionica izrade javnog štanda za popravku bicikala

Udruženje građana “Novosadska Biciklistička Inicijativa“ Vas poziva na radionicu izrade javnog štanda za popravku bicikala, koja se održava kao aktivnost u realizaciji projekta „Ciklokrp“.

O projektu: Projekat „Ciklokrp“ podrazumeva izradu 2 javna štanda za popravku bicikala kroz otvorene radionice u kojima učestvuju mladi od 15 do 30 godina, kao i jednu radionicu za podučavanje o popravci sitnih kvarova na biciklima.
Stalci za samopopravku bicikala će biti postavljeni na javnim mestima u gradu i biće dostupni za slobodnu upotrebu svima kojima su potrebni.
Cilj projekta je uključivanje mladih u rad aktivne zajednice, kao i učestvovanje mladih u direktnim aktivnostima za poboljšanje okoline i zajednice. Učesnici radionica će naučiti da koriste razne alatke i aparate za obradu metala.
Projekat je finansiran od strane Gradske uprave za sport i omladinu.

NSBI je već uz nesebičnu pomoć volontera i aktivista napravio i postavio jedan stalak. Taj ciklokrp je postavljen ja Ribljoj pijaci pre skoro 2 meseca, i dan danas stoji u stanju u kom je i postavljen.
1520699_642901652438387_547948681_n
Radionice za izradu javnog štanda za popravku bicikala će se održati u subotu i nedelju, 21. i 22. decembra, sa početkom u 9 časova, ali je priključivanje u radionice moguće sve do 15 časova, kada je planirano da se radionica završi.

Radionica za podučavanje o popravci sitnih kvarova biće održana u nedelju, od 15 časova.

Mesto održavanja radionica je Bike Kitchen (Culture Exchange), Jovana Subotića 21.

Prijave za učestvovanje u radionicama možete poslati na: office@nsbi.org.rs

Bajsologija.rs

Komentari