Prezentacija novih elektricnih bicikala – Fanatic Bicycle Shop Novi Sad

, / 18.05.2019
U periodu od 18.-27. maja 2019. godine Fanatic bike u prodajnom objektu u Železničkoj 56. organizuje prezentaciju novih modela električnih skutera i bicikala za građane Grada Novog Sada.

Cilj prezentacije je pružanje svih informacija zainteresovanima o tome koji značaj upotreba električnog bicikla ima u zaštiti i očuvanju životne sredine, kako da se vozimo, a benzin ne trošimo, kako da pređemo 100 kilometara a potrošimo samo 20 dinara, kako da se lakše i brže krećemo po Gradu i izbegnemo problem sa parkiranjem i dr. Želja nam je da upoznamo i informišemo naše građane o benefitima koje donosi upotreba elektičnog bicikla ili skutera, da ukažemo široj javnosti na društveni značaj naše akcije i da na ovaj način damo doprinos zaštiti životne sredine i aktivnostima koje sprovodi Grad Novi Sad kao Evropska prestonica kulture 2021.

Pozivamo medije da izveštavaju sa našeg događaja i ukoliko postoji potreba bili bismo zahvalni da nas pozovete da gostujemo u vašem programu.

Program prezentacije:

18.5. (subota)

11.00  – otvaranje i izjava za medije Fanatic Bike-a, prezentacija 8 modela elektro skutera i elektro bicikala

11.30 – 17.00 – prezentacija 8 modela električnih skutera i električnih bicikala – probna vožnja

20.5. (ponedeljak)

11.00 – predaja poklona- brendiranog bicikla od strane Fanatic bike-a novinarki RTV Sanji Homa u znak zahvalnosti za odličnu saradnju na snimanju serijala ’’Biciklom kroz Vojvodinu’’

Do 27.5. zaposleni u Fanatic bike prodavnici radiće prezentaciju svih modela i odgovarati zainteresovanima na sva pitanja.

Kontakt osoba: Branislav Matić     Mobilni telefon: 060/555-62-50

Komentari