JELENA ERIĆ U UCI TRENING KAMPU

, / 12.09.2014
Od 31. avgusta Jelena Erić nalazi se na trening kampu Međunarodne biciklističke federacije (UCI) u švajcarskom Eglu. Svetski biciklistički centar dom je jedne od naših najprespektivnijih predstavnica na dva točka do 21. septembra.

Trenažni i pripremni proces poslužiće Erićevoj naročito kao priprema za Svetsko prvenstvo na drumu u španskoj Ponferadi (21 – 28. septembra), gde će se takmičiti u juniorskoj konkurenciji. Odlukom selektora Radomira Pavlovića Srbiju će sigurno predstavljati još i Jelenini drugovi iz kluba CCN Metalac iz Kraljeva junior Dušan Rajović i senior mlađi od 23 godine Miloš Borisavljević.

Znanja i veštine koje će Erićeva usvojiti u Svetskom biciklističkom centru poslužiće joj, međutim, sigurno kao osnova za napredak na duže staze. – Drugačiji sistem rada i totalna posvećenost deluju veoma dobro na moje razvijanje i spremanje za planetarni šampionat, fizički i psihički. Pobedila sam juniorsku trku u Francuskoj Velika nagrada Belija posle nedelje jako napornog treninga. Boravak u Švajcarskoj omogućio mi je da steknem nova znanja o načinu priprema sportista za najveći događaj sezone. Stekla sam poznanstva u svetu biciklizma i usavršila neke svoje sposobnosti – komentarisala je Erićeva.

Izvor: Biciklistički savez Srbije

Komentari