Frame festival

, / 17.06.2014
Frame festival otvara takmičenje za najbolji film biciklističke tematike i putovanja. Prijave su besplatne i otvorene su od 12.06.2014. do 2.07.2014.

Filmovi koji se prijavljuju na takmičenje mogu biti dugometražni, kratkometražni, animirani, dokumentarni, snimljeni kamerom, fotoaparatom ili mobilnim aparatom, a maksimalna dužina filma nije određena.

Tema festivala je biciklizam, putovanje, sloboda kretanja i ekologija pa sve što obuhvata nabrojeno, stručni žiri će uzeti u obzir.

Filmovi koje odabere stručni žiri, prikaza će se 5.jula 2014. godine na Frame festivalu pred brojnom publikom zaljubljenika u bicikl i biciklizam.

Ovo je prilika za sve kreativce bez obzira na godine da prijave svoj film jer najbolji će biti nagrađeni novčanom nagradom od 100,00€, vrednim nagradama i unikatnim pokalom. Pravo učestvovanja imaju svi koji se bave filmom bilo profesionalno ili amaterski, a broj prijava nije ograničen.

Kako prijaviti film?

1)       Za učestvovanje na takmičenju potrebno je popuniti prijavnicu

2)       Llink na video poslati na e-mail: submit@framefestosijek.com

Organizator zadržava pravo korištenja isječaka iz filmova za prikazivanje na internetu u svrhu promocije festivala.

Prijavom filma na takmičenje, autor prihvata da se film javno prikaže posetiocima Frame festivala. Učestvovanje u takmičenju je besplatno.

bajsologija.rs

Komentari