Bајsоlоgiја uspоstаvilа sаrаdnјu sа studеntskim čаsоpisоm IntеrFОN

, / 23.09.2014
Na svetski dan bez automobila Bajsologija je dobila još jednog partnera u borbi za „biciklističkiji“ grad. Zadovoljstvo nam je da objavimo da smo uspostavili i ozvaničili saradnju sa studentskim časopisom Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu – InterFON.

InterFON je časopis koji su 2009. godine pokrenuli studenti i studentkinje Fakulteta organizacionih nauka sa a željom da obezbede prave informacije potrebne studentima i time poboljšaju kvalitet studiranja u Srbiji.

Redakcija InterFON-a broji tridesetak članova a u časopisu postoji nekoliko stalnih rubrika gde se mogu pročitati intervjui sa najboljim asistentima i profesorima FON-a, sa najuspešnijim studentima i bivšim studentima Srbije ili onima koji su inostranstvu. Pored toga u InterFON-u se može pronaći i mnoštvo korisnih informacija o FON-u, studiranju, kao i zanimljivih tekstova i informacija o tome gde i kako se može provesti slobodno vreme u Beogradu.

Od nedavno sadržaj časopisa InterFON biće bogatiji za tekstove o bicikliranju, biciklizmu i razvoju boljih uslova za bicikliranje Beogradom i drugim gradovima koji će biti preneti sa našeg portala.

3486115580_c6770cb228_z

Sa druge strane, Fakultet organizacionih nauka će, ako se stvari budu odvijale kako je zamišljeno, uskoro obogatiti boljim uslovima za dolazak na fakultet biciklom. Zajedničke aktivnosti u zagovaranju za omogućavanje boljih uslova za bicikliranje do i od fakulteta otpočele su anketom o korišćenju bicikala koja je danas predstavljena studentima Fakulteta organizacionih nauka.

Nakon prikupljanja stavova i iskustava studenata i studentkinja FON-a nadamo se da će uprava obezbediti uslove za čuvanje i parkiranje bicikala na fakultetu i da će na taj način otpočeti borba za bike friendly fakultete u Beogradu.

Pratite nas za sve informacije o zajedničkim aktivnostima InterFON-a i Bajsologije.

Bajsologija.rs

 

Komentari