Bajsologija počinje mapiranje Bike Friendly mesta u Beogradu

Danas imamo sjajne vesti! Počinjemo sa mapiranjem Bike Friendly mesta u Beogradu. Cilj nam je da kroz mapiranje Bike Friendly mesta u Beogradu pomognemo biciklistima i biciklistkinjama Beograda da lakše i jednostavnije bicikliraju Beogradom.

Napravili smo posebnu stranicu posvećenu mapiranju Bike Friendly mesta u Beogradu na kojoj možete videti mapu sa obeleženim nekim od Bike Friendly mesta u gradu.

Cilj nam je da se na mapi koja se nalazi ispod obeleže javni prostori koji su prijateljski i pristupačni biciklistima i biciklistkinjama – pošte, fakulteti, domovi zdravlja, opštine, muzeji, kafići, hoteli i druga mesta koja poseduju parkinge za bicikle, alat za popravku, pumpe za gume ili su poznata okupljališta biciklista. Na mapi će biti označene i sve biciklističke staze u Beogradu, biciklistički servisi,  prodavnice i udruženja.

Bike friendly 10 za vest

Želja nam je da kroz mapiranje svih Bike Friendly mesta u Beogradu pomognemo rastućoj zajednici biciklista i biciklistkinja da lakše bicikliraju gradom, bez brige kako će i gde parkirati svoje bicikle, gde će pronaći najbliži servis, biciklističku stazu ili drugo mesto od interesa za bicikliste.

Da biste prijavili Bike Friendly mesto u Beogradu potrebno je da popunite kratak prijavni formular koji se nalazi na stranici a mi ćemo ubrzo postaviti prijavljeno mesto na mapu.

Ukoliko želite na drugi način da nam pomognete u mapiranju ili imate predlog, sugestiju, kritiku ili bilo šta drugo što bi moglo da unapredi mapiranje, možete nas kontaktirati putem mejla ili društvenih mreža.

Bajsologija.rs

Komentari