Najava 34. Kritične mase u Beogradu – SUPERHEROJI NA BICIKLU

U subotu 25. januara održaće se 34. Beogradska Kritična masa. Okupljanje će početi u 16:30 na Trgu Republike, a sama vožnja u 17h.

Pozivamo sve SUPERHEROJE koji bicikl koriste kao prevozno sredstvo da nam se pridruže u vožnji kroz centar Beograda! Poželjno je, pored toga što ćete doći na svojim super dvotočkašima, da se i opremite u skladu sa tematikom (verujemo u vašu kreativnost). Pozivamo i ostale korisnike nemotorizovanih vozila da nam se na pridruže na svojim SUPERTOČKOVIMA (superskejteri, superroleraši, supertrotinetaši…).

Dobrodošli su svi ljudi dobre volje koji žele da ovaj grad postane SUPERGRAD!

Nakon vožnje sledi zasluženi predah za sve SUPERHEROJE, učesnike Kritične mase u Kafe-knjižari Meduza. Očekuje nas druženje uz projekciju filmića i fotografija sa dosadašnjih Kritičnih masa. Za sjajnu muziku i atmosferu biće zadužena ekipa iz Udruženja građana Ulice za bicikliste. Ako neko ne stigne na vožnju, može da nam se pridruži u Meduzi oko 18h.

Kritična masa je zajednička biciklistička vožnja koja se odvija u preko 300 gradova širom sveta, sa ciljem skretanja pažnje na probleme sa kojima se biciklisti i biciklistkinje susreću u svakodnevnom saobraćaju. U Beogradu, održava se svake poslednje subote u mesecu sa početkom u 17h sa Trga Republike.

Superherojska ruta: http://ridewithgps.com/routes/3926042

Facebook event: https://www.facebook.com/events/424292224369681

Izvor: Ulice za bicikliste

Komentari