Loading Događaji

« All Događaji

  • This event has passed.

Samo ne autom

мај 18 @ 07:00 - 21:00

Dan izazova „Samo ne autom“

Da li ste znali da vožnja bicikla 10km u jednom pravcu do posla, umesto vožnje kola, umanjuje emisiju štetnih gasova za čak 1,3 tone?

Izazov pod nazivom Samo ne autom kojim se promovišu alternativna sredstva prevoza u svakodnevnoj saobraćajnoj komunikaciji biće ponovo održan u Beogradu!

Ovog proleća, Samo ne autom održava se 18. maja 2017. godine, kada će Beograd pokušati sa makar na dan postane prava prestonica održive urbane mobilnosti.

U ovom jednodnevnom izazovu učestvuju kompanije čiji će se zaposleni tog dana ’boriti’ za poene i kilometre pređene pešice ili biciklom na svom putu do posla, a najvredniji takmičari i takmičarke, kao i kompanije će za to biti nagrađeni.

Sve što je potrebno da biste učestvovali je da nam pošaljete kompanijsku prijavu i da nakon toga instalirate besplatnu aplikaciju Strava preko koje ćemo pratiti pređene razdaljine tokom trajanja takmičenja. Prijave se primaju do 15. maja preko jednostavnog FORMULARA.

Misija kampanje je da skrene pažnju javnosti na neophodnost čuvanja životne sredine kroz veće svakodnevno korišćenje alternativnih prevoznih sredstava, sa daleko manjom emisijom štetnih gasova.

Ukoliko je ovo i Vaša želja, pozivamo vas da nam pošaljete svoju kompanijsku prijavu i da budete deo globalne inicijative – jer svako od nas pojedinačno a onda svi zajedno možemo da utiče na to da stvorimo lepši, zdraviji, bezbedniji  i zabavniji Beograd!

Detalji

Datum:
мај 18
Time:
07:00 - 21:00
Događaj Tags:

Mjesto

Beograd, Srbija + Google Map