TRAŽIO SVOJ, A PRONAŠAO ŠEST UKRADENIH BICIKALA: Apatinac krenuo u potragu, pa pronašao mesto gde je kradljivac sakrio svoj plen

, / 24.09.2021
Od objave da mu je ukraden bicikl i ponuđene nagrade od 50 evra za bilo kakvu informaciju, do video zapisa o njegovom pronalaženju, prošao je samo jedan dan. Osim svog i bratovog, Apatinac Milan Z. je pronašao još četiri ukradena bicikla!

Na našu opasku da bi bio odličan detektiv, Milan uz osmeh objašnjava da se zapravo radi o spletu srećnih okolnosti. Njegov poznanik, koji je pročitao njegovu objavu, sasvim slučajno je otkrio gomilu bicikala, dobro skrivenih u visokoj travi i rastinju u ataru Kurjačica, u blizini Apatina.

-Prosto se sve poklopilo, i moja objava i njegova putanja, baš kada i kuda je trebalo, uz osmeh kaže Milan.

Još dodaje da je skoro pa sto posto siguran da zna ko je lopov, ali da, zasada, nema dokaza kojim bi potkrepio svoju sumnju.

-Samo iz moje zgrade za viked su ukradena tri bicikla, dva su naša i jedan od komšinice. Zanimljivo je to da su sva tri bila parkirana na takvom mestu da ih neko, ko ne poznaje ovaj naš teren, teško može pronaći. Četvrti bicikl je ukraden mojoj poznanici koja živi u centru grada, dok su preostala dva u policiji i čeka se da se jave i njihovi vlasnici, objašnjava naš sagovornik, čiji video zapis je, za kratko vreme, dobio puno pohvala ali, kao i objava, izazvao i brojne, duhovite komentare njegovih prijatelja.

IZVOR: Kurir.rs/J.Miljuš

Komentari