Sportska oprema za biciklizam

, / 04.05.2022
Ljubitelji biciklizma često odvajaju svaki dinar za dodatke za svog omiljenog dvotočkaša, pa nije strano da pored fabričkih stvari na biciklima viđamo dodatne elemente poput korpi, retrovizora, brzinomera, nogica, blatobrana ili nekih proizvoda za poboljšanje performansi bicikala.

Svaki od pomenutih dodataka nije zanemarljiv, naprotiv, ipak akcenat ovog puta je na bicikliste. Za vožnju, posebno kada je reč o treningu ili dužoj vožnji ne bi trebalo zaboraviti i opremu koju oblačimo. Odavno se tekstil koji nosimo na sebi ne svodi samo na običnu majicu, šorts, patike i sportske čarape. Svi kojima je malo više stalo do svog tela i koji ne smatraju da je biciklizam samo okretanje pedala shvataju koliko znači i aktivni veš. Lična oprema koja se nosi do tela i koja se često ni ne vidi ima veliki značaj, jer možda je baš ona deo u vašem mozaiku koji će poboljšati vreme koje želite da postignete ili koje će smanjiti umor, samim tim i ubrzati oporavak za naredni trening.

 

Ukoliko tražite preporuku, naša je McDavid aktivni veš, brend koji nećete naći u svakoj sportskoj prodavnici, ali se ističe kvalitetom i dugotrajnošću od konkurencije. McDavid asortiman, pored proizvoda za poboljšanje performansi, sadrži i proizvode po kojima su takođe prepoznatljivi: steznik za koleno, steznik za skočni zglob i proizvodi koji su bitni sportistima i rekreativcima da ih zaštite ili spreče potencijalne povrede.


Proizvode koje smo testirali, možete pronaći klikom na link: SPORTSKA PRODAVNICA

Pored McDavid brenda na stranicama prodavnice zapao nam je za oko Nathan, koji pored proizvoda za hidrataciju, ima u ponudi kvalitetne pertle, sa vezivanjem ili bez. Proizvod verovatno najpotrebniji biciklistima koji imaju problem sa odvezanim pertlama i pauzama u vožnji zbog istih.


Mi smo pomenute proizvode testirali i izuzetno smo zadovoljni. Pišite nam u komentarima vaša iskustva i da li ste i vi koristili McDavid aktivni veš.

Komentari