Predstavljamo vam Giant Expressway sklopivi bicikl

, / 09.06.2014
Dugo na našem tržištu nije bilo sklopivih bicikala koji se lako mogu preneti sa jednog na drugo mesto i koji su posebno pogodni za putovanja. Nedavno je na naše prosotre stigao odličan sklopivi bicikl iz Gianta - Expressway 2 bicikl koji možete sklopiti, spakovati u ranac i poneti sa sobom.

Velike ideje često su malih dimenzija. Za zdraviji i ugodniji život,bez stresa parkiranja ili zaključavanja – jednostavno rasklopite svoj EXPRESSWAY i krenite u vožnju!

Krase ga sve karakteristike tradicionalnog Giant bicikla: izuzetno lagan aluminijski ram, izvrsne performanse menjača i kočnica, udobno sedište i položaj tela.


20 inčni točkovi maleni su za nesmetano maneviranje, ali dovoljno veliki za laganu vožnju gradskim ulicama.

Osim klasičnih karakteristika ovaj model prati savršena osobina – mogućnost sklapanja. Na vama je da odaberete hoćete li ga držati u pokretu, ili sklopiti u ormar. Uz bicikl se dobija i ranac u koji se pakuje tako da ga možete uvek poneti sa sobom na neko putovanje.

giantbicycles-67090-expressway

Giantov sklopivi bicikl Expressway 2 možete kupitu u Markoni sport radnjama na dve lokacije u gradu po ceni od 52.586,00 dinara.

 Vladimir Ćurčić/Bajsologija.rs

Komentari