Mini bicikl

, / 04.12.2013
MINI Folding Bike je pravi bicikl za sve koji imaju mali auto a žele da ponesu svoj bicikl gde god da krenu.

Mini je nedavno predstavili bicikl na sklapanje koji se savršeno uklapa u gepeke njihovih modela posto je na biciklu sve sklopivo.

Tako da će vam bicikl uvek biti pri ruci, za vas više neće biti gužve u saobraćaju, samo se parkirate iz gepeka rastavite vaš bicikl i nastavite gde ste se uputili ali ovog puta biciklom.

bike-boot-mini-mania-bike

On je napravljen od aluminijuma, lako se rasklapa i još lakše vozi. Bicikl se savija duž poprečne šipke i upravljača, sedište i stucna se uvlače kao i pedale tako da se sve idealno spakuje.  MINI Folding Bike ima 11 kilograma, osam brzina i 20 inčne točkove kao i lanac koji obložen tako da vam neće prljati pantalone sve ovo će vam omogućiti da se lagano vozite po gradu, iz Minia tvrde da je osećaj vožnje ovog bicikla ista kao vožnji bilo kog “normalnog” bicikla.

P90075483

Kako je kod Minia sve važno dizajneri ni kod bicikla nisu ostali nemi, biciklo dolazi u mat crnoj kombinaciji sa srebrnim natpisom MINI na poprečnoj šipci kod bicikla su posebno uočljivim fluroscentno žuto zvnce i lanac, kao i u obrnutoj kombinaciji, floruscetno žuti sa crnim natpisom i crnim zvonom i lancem.

 

MINI Folding Bike je dostupan u prodaji od avgusta a cena mu je oko 500€ 

Vladimir Ćurćić / bajsologija.rs

Komentari