Ovog vikenda se održava NS Bike Weekend

, / 07.05.2015
Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu, 9. maja, u 11 sati, kod Indexove tribine (Jirečekova bb), kako bismo zajedno proveli sportski vikend i provozali se kroz Novi Sad.

Vožnju počinjemo u 12 časova kod Sunčanog keja kod Indexovog igrališta, pa prolazimo kroz Radničku i Sutjesku ulicu, a potom i kroz bulevar Cara Lazara i ulice Ive Andrića i 1.300 kaplara, a zatim kroz Kinesku četvrt, odakle prelazimo na Kej kojim se vraćamo nazad do startne pozicije kod igrališta gde završavamo našu turu. Vožnja bi ukupno trebalo da traje oko 45 minuta.

Budite s nama na svojim biciklima, a najuspešnije učesnike čekaju i vredne nagrade! Na samom cilju najsrećniji učesnik osvojiće vrednu nagradu iznenađenja.

manja-holodkov

Prvih 10 najbržih čitateljki koje se jave na mejl adresu www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com, sa naznakom (subject mejla) NS Bike Weekend i ostave svoje podatke (ime i prezime), dobiće L&Z majice koje će moći da podignu na pultu za prijavljivanje, a u kojima će moći da se provozaju zajedno sa devojkama iz naše redakcije.

Učešće možete prijaviti putem e-maila na ivana.petrovic@color.rs

* U slučaju kiše akcija se pomera za naredni vikend!

Izvor: hellomagazin.rs      Foto: nsbi.org.rs

 

Komentari