NS Bike Weekend: Pridružite nam se u rekreativnoj vožnji biciklovima kroz Novi Sad!

, / 28.05.2016
Pridružite nam se u subotu, 28. maja u 17h, na rekreativnoj vožnji biciklovima kroz Novi Sad! Naši partneri obezbedili su za učesnice sjajne poklone: Sport Vision poklanja 3 gift-kartice u vrednosti od 10.000 dinara za kupovinu u Sport Vision prodavnicama, a neko će osvojiti i 7 dana na Kopaoniku i Jahorini za dve osobe. U nastavku pročitajte kako možete doći do nagrada, kako se vrše prijave i koja je putanja vožnje…

Startujemo sa parkinga u ulici Kaće Dejanović na Novom naselju, a skup biciklista je u 16.30h.

Sa parkinga u ul. Kaće Dejanović 3 skrećemo levo u Braće Dronjak, nakon pola kilometra ulazimo u Bul. Jovana Dučića gde ćemo posle 50m napraviti polukrug i istom ulicom produžiti do Raše Radujkova. Nastavljamo skretanjem levo u Bul. Evrope, te u Bul. Vojvode Stepe i produžavamo pravo na raskrsnici sa Bul. Slobodana Jovanovića, odakle idemo levo u Bul. Kneza Miloša i pravo na raskrsnici sa Bul. Jovana Dučića. Vožnju nastavljamo skretanjem na Futoški Put, zatim levo u Bul. Slobodana Jovanovića nakon čega se vraćamo na Bul. Jovana Dučića, ulazimo u Braće Dronjak da bismo nakon pređenih 8 kilometara stigli na cilj u Kaće Dejanović odakle smo i krenuli.

Na cilju najsrećnije učesnike očekuju pokloni iznenađenja i osveženje koje obezbeđujeCoca-Cola – osvežavajućeg napitka i Rose vode biće za sve učesnike.

Pored sjajnog druženja i zanimljive vožnje, pozivamo vas i da učestvujte u prikupljanju sredstava za lečenje Teodore Milić.

Šesnaestogodišnja Teodora Milić, učenica srednje tehničke škole “Mileva Marić Ajnštajn”, obolela je od retkog oblika leukemije i potrebno je sakupiti 138.000 evra za lečenje matičnim ćelijama.

mapa-post

Prvih 20 najbržih čitateljki koje se jave na mejl adresu lzakcije@gmail.com, sa naznakom (subject mejla) NS BIKE WEEKEND i ostave svoje podatke (ime i prezime), dobiće L&Z majice koje će moći da podignu na pultu za prijavljivanje a u kojima će moći da se provozaju zajedno sa devojkama iz naše redakcije.

Takođe, prilikom prijavljivanja na licu mesta svaki učesnik ulazi u konkurenciju za jednu od pet nagrada koje ćemo izvlačiti na kraju vožnje.

* U slučaju kiše akcija se pomera za naredni vikend!

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentari