Orlovi u “Cvetnoj dolini”

, / 01.06.2013
Seniorska biciklistička reprezentacija Srbije je na priremama u Mitrovom Polju gde se priprema za dva velika ispita u prvom delu sezone, trku “Kroz Srbiju” od 11. do 16. juna i Mediteranske igre u Marsinu u Turskoj od 20. do 30. juna.

Mitrovo Polje se nalazi u severozapadnom delu Opštine Aleksandrovac na 22 km od Vrnjačke Banje i Brusa, na nadmorskoj visini o d 650 do 750 metara i koriste ga za pripreme mnogi sportisti.

– U hotelu “Cvetna dolina” gde smo smešteni okruženi smo izuzetnom pažnjom i ljubaznošću osoblja, na čemu im se i ovim putem zahvaljujem – kaže selektor reprezentacije Radiša Čubrić.- Šteta što ranije nismo došli, ali u planu je bila “Trka mira” za vozače do 23 godine, na koju, na žalost, nismo otišli, ali ćemo se truditi da iskoristimo svaki dan boravka. Ubuduće ću preporučiti Mitrovo Polje za prireme svih kategorija, uslovi su izvanredni, drumovi dobri, treniramo i na obroncima Kopaonika…

Na MI će voziti Gabor Kasa (Spartak, Subotica), Jovan Zekavica i Marko Danilović (Borac, Čačak) i Miloš Borisavljević (CCN Metalac). Rezerve su Stefan Stefanović (Borac), Dejan Marić (Radnički, Kragujevac) i Nikola Kozomara  (OBK Beograd). Na trci “Kroz Srbiju” startovaće Dejan Marić, Gabor Kasa, Miloš Borisavljević, Marko Danilović i Jovan Zekavica.

– Odradili smo dva veoma jaka treninga i utisak je da je forma bolja nego što sam očekivao obzirom da smo imali slabiji program nego lane – dodao je Čubrić.- Čekaju nas i testiranja i pregledi pred put na MI. Na trci “Kroz Srbiju” startovaće i tri naša kluba sa veoma kvalitetnim sastavima CCN Metalac iz Kraljeva, Borac iz Čačka i Radnički iz Kragujevca.  Imaćemo 20 vozača u karavanu  i nadam se dobroj saradnji i novim bodovima za UCI rang listu.

Bajsologija.rs

Komentari