Daniloviću Trijumfovao na trci „Velika nagrada Kraljeva“

Marko Danilović reprezentativac u biciklizmu iz čačanskog Borca pobedio je u trci „Velika nagrada Kraljeva“ koju je ulicama grada uspešno organizovao klub CCN Metalac uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Kraljeva, Grada Kraljeva i firmi Mladi radnik, Belt i Nelt.

Borisavljević je posle 50 km vožnje, pobedio ispred Miloša Borisavljevića (CCN Metalac) i sjajnog Dušana Kalabe iz Partizana, koji je iako junior osvojio treće mesto u apsolutnoj konkurenciji. Čačanin Stefan Stefanović (Borac) završio je na četvrtom, a Marko Polumirac (CCN Metalac) na petom mestu.

Juniorsku titulu poneo je Dušan Kalaba (Partizan) ispred  Milana Dragojevića iz subotičkog Spartaka i Aleksandra Mitića iz Partizana.

Tri najbolja mlađa kadeta su Andrija Čukić (CCN Metalac), Dario Nimčević (Spartak) i Dušan Rajović (CCN Metalac).

U trci mlađih kadeta slavio je Nemanja Stojanović (CCN Metalac) ispred Dušana Veselinovića  i Andrije Joksimovića (obojica Partizan).

– Ovo je bila lepa prilika za mali radni predah pred odlazak na trku „Kroz Srbiju“ – kaže Radiša Čubrić selektor seniorske reprezentacije i direktor „Velike nagrade Kraljeva“.- Vozilo se malo opreznije da ne dođe do padova jer je kiša nakvasila drum. Bilo je i dosta gledalaca, još jednom se pokazalo da Kraljevčani vole biciklizam.

Bajsologija.rs    foto: BK Borac

Komentari