Oliver Štrbac pobedio u Soko Banji

Oliver Štrbac biciklista BK Novi Sad, pobedio je u trci „Trofej Sokobanje“ za elitu Lige Srbije u planinskom biciklizmu koju je na terenima u selu Mužinac sjajno organizavao klub Gorski iz Sokobanje, a na čelu vrednog organizacionog tima bio je predsednik kluba Predrag Milenković.

Štrbac je bio brži od Srećka Đolića (Progresiv, Beograd) i Nenada Rabasovića iz zrenjaninske Ciklomanije.

U kagegoriji dama – elita slavila je Vanesa Durman iz novosadaskog Fanatika ispred Ivane Kostić iz Orlovca FPS (Crna Trava).

Juniorski reprezentativac šidske Jednote Aleksandar Roman pobedio je Aleksandra Galovića (Partizan) i Nusreta Ibrahimović (Novi Pazar) osvojivši zlato za omladince.

Milica Rakić, juniorka BK Novi Sad slavila je u ženskoj omladinskoj trci ispred Jane Jolović (Ciklomanija Kragujevac) i Milice Rajković (Orlovac Sistem FPS).

Marko Kasapović (BK Novi Sad) je pobedio u kadetskoj trci ispred Luke Milovanovića (Ciklopaori, Valjevo) i Aleksandra Mijatović (BK Novi Sad).

U trci mlađih kadet pobedio je Andrija Joksimović, drugi je bio Dušan Veselinović (obojica Partizan) dok je Almin Pojović (Novi Pazar) zauzeo treće mesto.

U kategoriji mesters redosled je bio David Tikvarević (Progresiv), Igor Antić (Konstantin, Niš) i Zoran Živković (Ciklomomanija Kragujevac).

Poletarac iz Šida Ognjen Đurašinović poneo je titulu za najmlađe ispred Marije Rajković iz Orlovca Sistem FPS.

– Trka je bila izvanredno organizovana, za sve učesnike obezbeđen je bio za ručak vojnički pasulj i drugi specijaliteti – kaže Radomir Pavlović sudija takmičenja. – Nagrade su uručili Svetlana i Dragan Mitrović iz Poljoprivrednog gazdinstva Mužinac koje je izuzetno pomoglo organizaciju ove trke održane u  prekrasnom prirodnom okruženju.

Bajsologija.rs

Komentari