NAKON PISANJA “BLICA”: “Pauk” uklanja bahato parkirana vozila sa biciklističke staze na Novom Beogradu

Nesavesni novobeogradski vozači koji se nepropisno parkiraju na biciklističkoj stazi u Vojvođanskoj ulici trebalo bi da se pripaze, jer kako nam je potvrđeno u "Parking servisu", počelo je njihovo sankicionisanje.

– Parking servisu građani nisu prijavljavili nepropisno parkiranje u Vojvođanskoj, ali smo mi odmah po prijavi “Blica” izašli na teren. Nedopustivo je parkiranje na biciklistickim stazama i zato smo mi odmah reagovali u saradnji sa komunalnom policijom kao što uvek reagujemo takvim u situacijama. Komunalna policija je na terenu i sankcioniše vozače nepropisno parkiranih automobila – rečeno nam je u “Parking servisu”.

633454_parking-3-foto-twitter-stronexman_f

Na problem koji imaju zbog bahatog parkiranja vozača, ukazali su građani ogorčeni time što ni nakon dugog iščekivanja biciklističke staze, istu ne mogu da koriste.

Građani su deljenjem fotografija na društvenim mrežama apelovali da im nadležne institucije izađu u susret i pomognu, kako bi mogli neometano da voze bicikle na mestu predviđenom za to.

Iz “Parking servisa” apeluju na građane da ovakve sitacije prijavljuju nadležnima.

– Pozivamo građane da se u ovakvim situacijama obrate komunalnoj policiji ili komunalnoj inspekciji i saobracajnoj policiji, po čijem nalogu “Parking servis” uklanja nepropisno parkirana vozila. Mogu se obratiti i nama na telefon 011/30-35-400 i tako prijaviti nepropisno parkiranje.

Izvor: Blic.rs

Komentari