31. Beogradska Kritična masa- Frikiii Rajd

/ 25.10.2013
Bliži se poslednja subota u mesecu, a Miholjsko leto se ipak pojavilo!

Idealno za Kritičnu! Ovaj put pozivamo osim vas sa “običnim” i sve vlasnike neobičnih bicikala da se pridruže! Ležeći, visoki, tricikli, starinski i bilo koji drugi neobičan bicikl koji posedujete je dobrodošao, a drugari iz Karkatag kolektiva i Cirkusfere će nam pridružiti sa svojim maštovitim kreacijama na pedale.

Ukoliko imate neki muzički sistem koji možete da zakačite na bicikl, donesite ga da svi zajedno uživamo. Kao i uvek, vozimo do 15 km/h, pogotovo na nizbrdicama, nemojte se trkati niti juriti, pazite na odstojanje i iznenadna kočenja. Ponesite pištaljke i vuvuzele, da napravimo i malo buke, da se i naš glas čuje! Posle vožnje družimo se u Bike info centru u Skender Begovoj 15. Kreće se tačno u 17h, nemojte da kasnite.

ruta km

Kritična masa je zajednička biciklistička vožnja koja se odvija u preko 300 gradova širom sveta, sa ciljem skretanja pažnje na probleme sa kojima se biciklisti i biciklistkinje susreću u svakodnevnom saobraćaju. U regionu se održava u Novom Sadu, Šapcu, Zagrebu i Skoplju, a u Beogradu svake poslednje subote u mesecu sa početkom u 17h sa Trga Republike.

Bajsologija.rs

Komentari