Krenula treća sezona akcije Nabudži mi bajs!

/ 11.09.2013
Totalbike je juče otvorio novu, treću sezonu akcije „Nabudži mi bajs” koja će trajati do kraja septembra. U okviru ove akcije, onima koji budu izabrani, Totalbike će tehnički i vizuelno srediti bicikle, zameniti delove koji su neipsavni ili oštećeni i uraditi generalni servis kako bi bicikl imao bolje performanse i pružio bolji ugođaj u vožnji . Pored toga, bicikl koji bude izabran biće prefarban, plastificiran i doteran do detalja, kako bi bio u potpunosti prilagođen vlasniku bicikla. Naravno, čitav postupak je besplatan.

Kako navode u Totalbike timu  koji stoji iza ove akcije, postupak „nabudživanja“ bicikla podrazumeva preuzimanje bicikla od vlasnika, fotografisanje bicikla, rastavljanje i konstatovanje kvarova i stanja delova na biciklu kao i odlučivanje o finalnom izgledu bicikla. Nakonovoga sledi farbanje, plastificiranje i dalje „lickanje“ bicikla. Posle svega, bicikl ide na test vožnju i vraća se vlasniku a cela priča o postupku sređivanja bicikla se objavljuje na sajtu totalbike.rs.

Kako navode u Totalbike, „pobednika konkursa će birati osobe iz Totalbike tima. Za odabir bicikla presudna će biti veza između vlasnika i bicikla. Ukoliko bude pokazana jaka želja za nabudživanjem, kao i velika ljubav prema dvotočkašu kao sredstvu za sport, razonodu i svakodnevni život, postoji velika verovatnoća da ćete biti na samom vrhu naše liste”.

Prilikom odabira bicikla dobro će se razmotriti mogućnosti nabudživanja, potrebe vlasnika, mogućnost nadogradnje novim delovima, kvalitet rama i ostale stvari koje procenjuje Totalbike tim.

Tokom trajanja konkursa postojaće mogućnost glasanja putem Facebook lajkova ali konačan broj glasova neće bitno uticati na rezultate konkursa.

Konkurs je otvoren do 30. septembra, pa svi oni koji nameravaju da učestvuju u konkursu i okušaju svoju sreću sa ostalim biciklistima koji bi voleli da voze nabudžen bajs, mogu da vide detaljne uslove konkursa OVDE: (http://www.totalbike.rs/nabudzi-mi-bajs/nabudzi-mi-bajs-sezona-3-epizoda-1 ).

Kako je sve izgledalo u dosadašnjim akacijama „Nabudži mi bajs“, možete videti na linku OVDE:

 

Bajsologija.rs

Komentari