Festival “Beograd Velograd” 14. juna u Savamali

, / 28.04.2014
Drugi "Beograd Velograd" biciklistički festival biće organizovan u subotu 14. juna, u Savamali, najavljeno je danas na Supernaturalfestu na Adi Huji.

Tom prilikom biće organizovani i brojni zabavni i edukativni programi, od biciklističke modne revije, akrobacija, partije poloa nabiciklima i spore biciklističke trke, pa do stručne konferencije posvećene biciklizmu, najavljuju organizatori.

Promotivni tim festivala na kome je svako dobrodošao pozvao je sve posetioce Supernaturalfesta 2014, bilo da su biciklisti ili ne, da posete “Beograd Velograd” u junu i da prisustvuju zabavnim i edukativnim aktivnostima, ili da jednostavno dođu na piće ili sladoled i da uživaju.

bv3

Najavljeni festivalski program garantuje više zabave i očekuje se da će prošlogodišnji broj od oko 2.000 učesnika i posetilaca ove godine biti nadmašen.

Glavna atrakcija “Beograd Velograd” festivala je Narandžastabiciklistička tura (Orange Bike Ride): grupna biciklistička tura kroz centar Beograda, otvorena za sve.

bv

Svi su pozvani da se obuku u narandžasto a najnarandžastija osoba osvojiće jedinstveni bicikl! U okviru “Beograd Velograd” festivala takođe će biti organizovana i konferencija eksperata za biciklizam iz Srbije, regiona i Holandije koji će razmeniti svoja iskustva i znanje i dati predloge kako da Beograd postane bolji grad za bicikliste.

Nekoliko manjih i većih kompanija predstaviće svoje proizvode na festivalu, što će posetiocima omogućiti da se bolje upoznaju sa najrazličitijim vrstama bicikala koji su u ponudi.

Izvor: Blic   Foto: Beograd Velograd

Komentari