Biciklistički festival Beograd Velograd traži volontere i volonterke

, / 27.03.2014
Prošle godine po prvi put održani festival biciklizma Beograd Velograd polako postaje tradicija u Beogradu. Ako volite Beograd ali mislite da on može da buide još lepši i prilagođeniji biciklistima a imate i slobodnog vremena, onda je volontiranje na festivalu Beograd Velograd prava stvar za vas.

Biciklistički festival Beograd Velograd raspisao je poziv za volontere koji će pomoći održavanje ovog fenomenalnog i jedinstvenog biciklističkog događaja u Beogradu. Festival, podržan od strane ambasade Holandije,biće održan 14. juna u Beogradu a sastoji se od konferencije, Narandžaste biciklističke vožnje, mnogo pratećih zabavnih sadržaja i poslovnog sajma. Festival Beograd Velograd u svojoj prvoj godini posetilo je preko 2000 učesnika a ove godine se očekuje još veće interesovanje.

2Zaintersovani volonteri i volonterke ne moraju da budu biciklisti, ali moraju da budu posvećeni ideji Beograda kao grada koji je bolje mesto za život. Volonteri i volonterke će učešćem u organizovanju festivala imati mogućnost da rade u timu sjajnih ljudi posvećenih novim idejama a upoznaće i mnogo novih prjatelja ali i steći iskustva u organizovanju velikih događaja.

Poziv je raspisan za nekoliko pozicija:

– Online media menadžer
– Menadžer konferencije
– Menadžer Narandžaste biciklističke vožnje
– Menadžer promocije
– Službenik poslovnog sajam
– Dva službenika zadužena za festivalske aktivnosti

3Poziv je otvoren do srede, 2. aprilaa prijave se šalju na mejl: director@beogradvelograd.com sa nazivom pozicije za koju se konkuriše, biografijom i motivacionim pismom. Izabrani kandidati i kandidatkinje biće pozvani na prvi veliki sastanak koji će biti održan početkom aprila.

Vidimo se na Velogradu!

Poziv za volontere možete preuzeti OVDE: Call for Volunteers Beograd Velograd 2014

Danilo Ćurčić/Bajsologija.rs

Komentari