Fanatic bike donirao bicikle i pakete za urgentno hraniteljstvo

, / 28.06.2019
FANATIC BIKE kompanija iz Novog Sada donirala je danas šest bicikala i tri paketa za urgentno hraniteljstvo Centru za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad kako bi obradovala decu smeštenu u hraniteljske porodice. Vrednost donacije iznosi 119.839,00 dinara. Prisutnim mališanima uzrasta od 5 do 15 godina bicikle je u ime donatora predala Ivana Simić, a paketi za urgentno hraniteljstvo za tri bebe starosti od 1 do 6 meseci uručeni su direktorici ovog Centra Ivani Koprivici.

’Želja i ideja FANATIC BIKA jeste da obradujemo mališane i olakšamo im odrastanje. Bicikl će ovoj deci omogućiti da budu napolju, da se bave fizičkom aktivnošću, biće im prevozno sredstvo do škole ili na trening, a sigurno će lakše moći da istražuju i upoznaju nove drugare u sredinama u kojima žive. Leto je počelo i školski raspust, te je sada pravi trenutak da se deca i njihovi hranitelji obraduju. Kompanija FANATIC BIKE je društveno odgvorna, pokazujemo to na ovakav način, poklanjamo pažnju onima kojima je potrebna. Ovo je početak saradnje sa Centrom za porodični smeštaj i usvojenje. Danas smo poklonili 6 bicikala mališanima i 3 paketa bebama. Pomagaćemo i ubuduće. Naš cilj je da pošaljemo poruku ljudima dobre volje da slede naš primer. ’’ – rekla je Ivana Simić

Direktorica Centra za porodični smeštaj i hraniteljstvo, Ivana Koprivica istakla je: ‘’Zahvaljujemo se Fanatic bike na donaciji. Mi u Centaru za porodični smeštaj i usvojenje imamo dosta dece i hranitelja, treba im pomoći, te je ovakav nači saradnje i podrška za našu ustanovu veoma važan.‘’

Gospođa Nada Laban hraniteljica iz mesta Plavna brine o nasmejanoj devojčici koja je dobila danas na poklon bicikl kaže da je srećna i da im je podrška zajednice na ovakav način značajna.

Inicijator donatorske akcije je FANATIC BIKE https://fanatic.rs koji posluje i postoji od 1992. godine u Novom Sadu, te ima dugogodišnje iskustvo u servisiranju i prodaji bicikala raznih brendova, fitnes sprava i opreme svih vrsta. Ova komapnija ima profesionalni tim servisera koji pružaju Novosađanima i njihovim dvotočkašima vrhunsku servisnu uslugu kao i dobar savet oko odabira adekvatnog bicikla.

 

Komentari