Ciklotura – jedan dan za moj grad

, / 15.05.2015
KIKINDA - Rekreativna biciklistička vožnja "Ciklotura - jedan dan za moj grad", organizuje se u subotu 16. maja u Kikindi. Organizatori su društvo za biciklizam "Panonija kup", Mesna zajednica Mokrin, udruženje građana "Urbana tačka" i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Poziv je upućem svima koji su zainteresovani za ovakav vid rekreacije i druženja. Punoletna lica treba da potpišu učesnički karton kojim izjavljuju da se smatraju zdravim i sposobnim da učestvuju u vožnji, dok je maloletnicima za učešće potrebna saglasnost ili pratnja roditelja, prenosi portal civilon.com .

Start je zakazan za 9 časova, na platou ispred Sportskog centra “Jezero”. Voziće se do Mokrina, tačnije „ Terrapanonica “ gde se pravi pauza uz osveženje, a nakon toga sledi povratak za Kikindu.

Iz društva napominju da svi učesnici moraju biti prikladno obučeni, posedovati tehnički ispravan bicikl, strogo poštovati saobraćajne propise i uputstva pripadnika saobraćajne policije i zvaničnih lica organizatora u pratnji karavana.

Izvor: rtv.rs

Komentari