CCN Metalac putuje u Iran

, / 16.05.2013
Biciklisti kraljevačkog kluba CCN Metalac učestvovaće na trci „Oko Irana” u kategoriji 2.2 za Azija turu od 22. do 27. maja.

„U trenutku kada praktično nemamo program reprezentacije, jer su brojne trke otkazane zbog ekonomske krize, a neke su prebačene za jesen, ovakve akcije klubova su dobra prilika da vozači steknu međunarodno iskustvo“ – kaže selektor seniorske reprezentacije Radiša Čubrić koji je i trener u CCN Metalcu.

„Imamo skroman budžet ove godine, ali velike ambicije i posle trka u Evropa turu i sada u Azija turu, krajem godine idemo i po bodove u Amerika turu! Naš sponzor CCN je prihvatio program kao eksperiment  sa međunarodnom ekipom i za CCN Metalac će u Iranu voziti Lukas Kalt i Mihael Auborn iz Švajcarske i Finac Anti Sizko kao i dva kraljevačka mlada vozača, Marko Stankoviić i Marko Polumirac. Vođa tima je Miroljub Boćanin a asistiraće mu Antoli Sizko. Trka u Iranu je poznata po dobroj organizaciji i dolaze ekipe  iz Italije, Češke, Nemačke, Turske. Očekujem mnogo od Marka Stankovića koji je u odličnoj formi”, navodi Čubrić.

Želimo sreću biciklistima CCN Metalac u Iranu i očekujemo lepe vesti i dobra vremena!

Bajsologija.rs

 

Komentari