Biciklisti, dođite da navijate na našoj trci i družite se sa nama na koncertu!

, / 20.06.2017
Dragi biciklisti, naše dve male zajednice često dele iste emocije, muke ali najčešće - delimo staze. Zato vas obaveštavamo da ćemo u četvrtak, 22. juna od 19h do 20h na savskoj promenadi organizovati jednu nesvakidašnju trku, u nadi da ćete informaciju podeliti sa vašim čitaocima, kako bi na vreme planirali svoje biciklističke rute.

U organizaciji Beogradskog trkačkog kluba i sajta Trčanje.rs, na Sava Promenadi., u četvrtak 22. juna, od 19 časova startovaće druga po redu poslovna timska trka Belgrade Business Run. Start je kod platoa blizu podmornice a trči se 5 km, 2.5 km u dva smera.

Staza neće biti zatvorena ali će u periodima biti delimično zaustavljen saobraćaj dvotočkaša zbog bezbednosti kako biciklista tako i trkača.

Ove godine trka će biti humanitarnog karaktera, jer će 819 ljubitelja rekreacije iz 124 preduzeća trčati sa višim ciljem – da prikupe sredstva za kupovinu ultrazvučnog kolor dopler aparata, namenjenog za dijagnostiku uroloških problema kod beba i dece.

Pozivamo vas da sačekate da trkači istrče krug od Platoa do kule Nebojša pa zajedno proslavite sa nama od   20 uz besplatan koncert Euterpa benda.

 

Sve informacije nalaze se na sajtu trke http://belgradebusinessrun.com/

Komentari