“Biciklijada 2013” najbolji omladinski projekat u Moravičkom okrugu

/ 19.11.2013
Projekat “Biciklom do zdravlja – Biciklijada 2013” neformalne grupe “Biciklom do zdravlja” proglašen je za najbolji omladinski projekat u Moravačkom okrugu kao deo akcije “Mladi su zakon” koju sprovodi Ministarstvo omladine i sporta Srbije u saradnji sa Resurs centrom “FORCA” iz Požege. Ovaj projekat biće prdložen i za najbolji omladinski projekat u Srbiju u ovoj godini.

Neformalna omladinska grupa “Biciklom do zdravlja”, koju uglavnom čine bivši takmičari Biciklističkog kluba Borac iz Čačka, u okviru programa “Mladi su zakon”  organizovala je čačansku “Biciklijadu” u septembru na na relaciji Čačak-Koštunići i okupila je preko 150 učesnika. Namera organizatora bila je  da promoviše zdrave stilove života i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Manifestacija je bila prijavljena kod Policijske uprave u Čačku, imala je obezbeđenu policijsku i medicinsku pratnju, svi učesnici su evidentirani, a u Koštunićima je organizovan prigodan program.

bicklijada plakat

Suorganizatori nju bili Biciklistički klub Borac i  Kulturni centar LIFT, a koordinator programa bio je Ivan Rvović, bivši takmičar čačanskog Borca.

 Bajsologija.rs

 

 

Komentari