Beogradski E-bicikl premijerno na Tour De Fruška

Premijerno u Vrdniku električni bicikl koji će uskoro biti javni e-bicikl grada Beograda

U periodu od petka, 20. maja do 22. maja tokom sportsko rekreativne manifestacije Tour De Fruška u Vrdniku, Helbiz će izložiti svoj električni bicikl koji će potom biti samo jedan od 1.000 električnih bicikala koji će ove godine voziti stanovnici grada Beograda. Na posebnom Helbiz štandu u Expo zoni , Helbiz će prikazati i svoje električne trotinete kojim se voze naši korisnici širom SAD i Italije i tom prilikom će biti organizovana test vožnja električnih trotineta. Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa načinom korišćenja i aktiviranja električnog bicikla putem Helbiz aplikacije koja se može besplatno preuzeti preko IoS kao i Android platforme. Predstavnici Helbiz kompanije će takođe biti na raspolaganju svim zainteresovanim medijima i posetiocima ovog sportskog događaja.

“Odabrali smo manifestaciju Tour de Fruška kao prvu lokaciju na kojoj će svi zainteresovani imati priliku da premijerno vide električni bicikl koji će uskoro biti deo svakodnevnice svih stanovnika Beograda. Ovaj događaj je mesto svih ljubitelja prirode, zdravog života i biciklizma. A mi se nadamo da će upravo naši električni bicikli pokrenuti zdraviji i bolji život svim našim budućim korisnicima”, rekla je Katarina Cvetković, direktorka Helbiz Srbija ogranka.

Električni bicikl koji će biti prikazan u Vrdniku a koji će potom biti operativan u Beogradu kasnije u toku ove godine, tip je gradskog e-bicikla koji pokriva sve dnevne potrebe stanovnika urbanih sredina. On raspolaže sa punom dodatnom opremom koja je namenjena sigurnoj vožnji. Svaki električni bicikl ima ugrađen IoT (Internet of things) putem kojeg se njegovo kretanje i performanse prate tokom aktivnog režima.

O kompaniji Helbiz
Kompanija Helbiz je globalni lider u oblasti usluga mikromobilnosti. Osnovana 2015. godine sa sedištem u Njujorku, ova kompanija u ponudi ima raznovrsnu flotu električnih vozila, uključujući trotinete, bicikle i mopede, i to sve na jednoj praktičnoj platformi lakoj za korišćenje, sa preko 40 licenci u gradovima širom sveta. Kompanija Helbiz koristi sopstvenu prilagođenu tehnologiju za upravljanje flotom, veštačku inteligenciju i mapira okolinu kako bi optimizovala poslovanje i poslovnu održivost. Kompanija Helbiz širi svoje proizvode i usluge urbanog načina života na usluge život prenosa putem striming platforme; dostave hrane; finansijske usluge i drugo, a sve to je na raspolaganju u okviru njene mobilne aplikacije. Za dodatne informacije posetite www.helbiz.com

Komentari