U subotu se održava biciklistički festival u Novim Banovcima

/ 15.10.2013
Ako želite da lepo obeležite završetak ili približavanje završetku biiklističke sezone, to možete uraditi ovog vikenda učešćem na Dunavskoj ruti od Novih Banovaca do Surduka.

EcoBike UNIKAT poziva sve zainteresovane da posete Biciklistički festival koji se održava 19.10.2013. godine sa početkom u 10:30 časova. Okupljanje je u centru Novih Banovaca a nakon toga predviđena je „Dunavska ruta“ – vožnja od Novih Banovaca do Surduka.

Akcija koja će biti održana u subotu imaće značaj i na podizanje svesti građana o zdravoj životnoj sredini, pa je tako predviđena akcija reciklaže koja će se održti u okviru biciklistikog festivala.

biciklisticki-festival-stara-pazova

Pored toga, za sve one koji ogladne od Dunavske rute – tu je organizovano kuvanje paprikaša bez kog se ne završava nijedno veće okupljanje u Vojvodini.

Organizatori su predvideli i trku hronometra ali i sadržaje za najmlađe bicikliste.

Naime, na biciklističkom festivalu biće organizovana i izuzetno korisna i zanimljiva pokazna vežba zaštite dece u saobraćaju.

mtb-serbia-open-divcibare-2012-6

Dakle – jedna lepa manifestacija kojom biciklisti iz Beograda i okoline mogu da obeleže kraj biciklističke sezone i „zimski san“ počinje u subotu, 19.10.2013. godine u 10:30 časova u centru Novih Banovaca. Vidimo se!

Bajsologija.rs 

Komentari