U Šidu održano Prvenstvo Vojvodine u ciklo – krosu

U Šidu je u organizaciji biciklističkog kluba Jednota i Biciklističkog saveza Vojvodine održano prvenstvo pokrajine u ciklo - krosu.

U kategoriji juniora najbolji je bio Aleksandar Roman ispred Bojana Ranisavljevića i Slobodana Babića, klupskih kolega iz Jednote, posle osam krugova.

Kadet Majkl Kovač, takođe iz šidske ekipe, nadmašio je u najzanimljivijoj trci suvozača Miloša Harvilčaka. Malerozni Marko Hasapović (BK Novi Sad) morao je da se zadovolji trećim mestom pošto je u finalnoj četvrtini poslednjeg od dva vožena kruga izgubio vodeću poziciju usled gumi defekta.

Violeta Trifković iz Jednote odbranila je titulu juniorske prvakinje. Milica Rakić (BK Novi Sad) i Zorana Topić (Jednota) upotpunile su pobedničkog postolja. Poletarac Ognjen Đurašković (Jednota) slavio je ispred Vuka Mirkovića (BK Novi Sad) i Siniše Senića (Jednota).

Denis Vaštag (Vojvodina) pobednik je kategorije Cycling for all. Branislav Matić (Fanatik) prvi je u konkurenciji Masters A, dok je Miloš Barna (Šid) izborio počasti Mastersa C.

bajsologija.rs/     IZVOR: bss.rs

Komentari