Tonijevi drveni blatobrani – godinu dana kasnije

Već smo pisali na našim stranama o Toniju i njegovim drvenim blatobranima koji su toliko ekološki da bi se primili na neko drvo ako biste ih naslonili. Posle godinu dana, ponavljamo razgovor, kako zbog toga što o ovoj ideji treba da se priča češće tako i zbog nekih iznenađenja koja nam je Toni pripremio.

Posle godinu dana izrade drvenih blatobrana, kakve su reakcije kupaca?

Sa zadovoljstvom mogu reći da su svi koji su kupili moje blatobrane veoma zadovoljni. Kupci uglavnom imaju slično mišljenje o svojim ljubimcima. Uglavnom je to: „Moj bicikl je bio lep pre kupovine drvenih blatobrana,a tek sad je vidno odskočio po svojoj lepoti. Ljudi me često zaustavljaju na ulici i pitaju gde sam nabavio ovako lepe blatobrane. Upadaju u oko čak i onima koji ne voze bicikl“.

DSC_6024

Da li si tokom ovih godinu dana menjao nešto u proizvodnom procesu i unapređivao kvalitet izrade?

Do sada ste mogli da vidite samo lakirane blatobrane u visokom sjaju ili u mat verziji. Od pre par meseci sam rešio da odem korak dalje u izradi blarobrana od drveta. Radi se o zaštiti drveta specijalnim prirodnim uljem. Mešavina tungovog i tikovog ulja daje drvetu savršenu zastitu kako sa spoljašnje tako i sa unutrašnje strane drveta. Ulje duboko prodire u pore drveta tako da štiti obe strane blatobrana. Dobra strana ove zaštite se sastoji u tome što u slučaju da oštetite blatobran, njegova popravka je veoma jednostavna. Odšmirglate finom šmirglom oštećeni deo, premažete ponovo uljem i blatobran je kao nov. A možete ga poslati i meni da sve to odradim umesto vas.

U slučaju da neko želi blatobran napravljen samo za njegov bicikl, kakve su kombinacije drveta?

Postoji na stotine kombinacija razlišitih vrsta drveta koje možete iskoristiti za pravljenje blatobrana za vaš bicikl. Vavona, makasar, jasen, hrast, orah, trešnja, zebrano, zebrano fine line, mahagoni, tikovina, bukva… Zaista širok spektar kombinacija. Preporučujem da me kontaktirate i kako bismo zajedno izabrali idealnu kombinaciju drveta samo za vaš bicikl.

holiday-promo-green-srb (1)

Da li si nam ovom prilikom spremio neko iznenađenje?

Za novogodišnje praznike kao poklon sam spremio ne tako mali popust za ljubitelje biciklizma. Pokušavam da svoj proizvod učinim što pristupačnijim svim biciklistima i biciklistkinjama pa sam shodno tome rešio da spustim cene blatobrana. Pogledajte moj sajt i videćete da je dosta modela na novogodišnjem popustu koji će trajati do 31.12.2014 do 00:00 časova. U slučaju da vam se svidi neki od modela blatobrana preporučujem da me odmah kontaktirate jer postoji samo po jedan par blatobrana od svakog modela.

Bajsologija.rs 

Komentari