Studenti dizajna traže pomoć i savet od biciklista

/ 14.03.2013
Vladimir Šipka i Miloš Milivojević studenti su industrijskog dizajna na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beograda. Dobili su zadatak da dizajniraju neki proizvod za bicikliste. Pitaju šta to biciklistima najviše smeta ili nedostaje.

Preciznije, zadatak im je da dizajniraju nešto za urbane/gradske bicikliste, za ljude koji biciklom idu na posao, a to nešto bi im bilo od koristi. Uslov je da to ne budu kacige, cipela i slično.

Vladimir i Miloš su nasa zamolili da im pomognemo i da im upravo vi, biciklisti sugerišete šta da dizajniraja.

– Da bismo znali koje probleme treba da rešimo, trebamo prvo da znamo same probleme. Već smo se raspitali po internetu i raznim stranim forumima šta je to što najviše nedostaje biciklistima i šta im smeta. Generalno najčešći problem je znojenje, vidljivost noću, lakši prenos stvari i zaštita od vremena. Nas dvojca smo mislili da radimo poboljšani ranac koji je specifično napravljen za bicikliste – kaže Vladimir.

Vladimir i Miloš sada žele da čuju vaše mišljenje koji su problemi i šta vi mislite da može da se poboljša? Sve to možete da im javite na mail: vladimirsipkaid@gmail.com

Bane Grković              FOTO:B92

Komentari