Pešačko biciklistička staza: U TOKU JE ASFALTIRANJE – ZAVRŠETAK, VEROVATNO PRE ROKA

/ 31.10.2018
U ponedeljak su započeli radovi na asfaltiranju pešačko – biciklističke staze između Opova i Barande. Kako u ovom trenutku stoje stvari, realizacija ovog projekta verovatno će biti završena i pre roka 15. novembra.

Prilikom obilaska gradilišta predsednik opštine dr Zoran Tasić je rekao da je zadovoljan kvalitetom i dinamikom radova i još jednom istakao bezbedonosni karakter ove saobraćajnice i njene turističke potencijale.

„Projekat izgradnje pešačko – biciklističke staze između Opova i Barande je u završnoj fazi realizacije, u toku je asfaltiranje, a narednih dana očekujemo i početak radova na kopanju kanala i uređenju bankina i svih onih finalnih radova koji su potrebni da se urade. Rok za završetak radova je 15. novembar, međutim, kako radovi teku očigledno je da ćemo imati priliku da zvanično otvorimo stazu i pustimo na korišćenje našim sugrađanima i pre tog datuma. Kao predsednik opštine izuzetno sam srećan i zadovoljan što će jedan ovako značajan projekat za celu opštinu uskoro biti u funkciji i realizovan onako kako je predviđeno projektno – tehničkom dokumentacijom“, izjavio je Tasić.

Izvođač radova je kompanija Štrabag, koja je radila i prve četiri faze puta Opovo – Debeljača. Na osnovu dosadašnjeg iskustva i projekata koje su do sada radili na teritoriji Opštine Opovo, u pitanju je ozbiljna firma, koja pored kvaliteta izvedenih radova vodi računa o organizaciji i zadatim rokovima.

IZVOR: glasopova.rs

Komentari