Novi sajt Bajsologije

, / 15.04.2014
Posle nešto više od godine postojanja odlučili smo da uvedemo novine na sajt Bajsologije. Od danas nas možete pratiti na staroj adresi ali sa novim dizajnom i novim sadržajima koji će se nalaziti na našem sajtu.

Do sada smo imali preko 192000 prikazanih stranica sa preko 84000 posetilaca koji su ukupno pročitli 508 tekstova koje smo objavili na Bajsologiji. Ukupno vreme provedeno na našem sajtu za prethodnu godinu bilo je 127 dana. Zamislite gde sve može da se ode za 127 dana okretanja pedala!

U želji da ispratimo sve veće interovanje za sadržaje sa našeg sajta i sve veće interesovanje za biciklizmom, a posebno gradskim biciklizmom, spremili smo izmene sajta koje su od danas aktivne.

IMG_20140415_203853

Sve vaše omiljene kategorije su i dalje tu, samo malo drugačije organizovane – tvoja priča i intervjui su sada podkategorije rubrike „Intervjui“, gradski biciklizam je zauzeo posebno mesto na sajtu, vesti sa takmičenja su preglednije organizovane a tu je i posebna kategorija „Bajsologija“ u kojoj će se naći novosti iz sveta biciklizma i sve ono što smo u protekloj godini objavljivali u vezi sa dvotočkašima.

Pored toga, tu su i rubrike „Info“ i „Saveti“ od kojih možete očekivati mnogo u budućnosti. Rubrika sa savetima će biti na raspolaganju svima onima koji nisu profesionalni biciklisti ili biciklisti sa velikim iskustvom, kojima treba pomoć prilikom promene gume, podešavanja visine sedišta i sitnijih popravki. Kategorija „Info“ je mesto na kom će se nalaziti svi servisi, prodavnice, proizvođači, udruženja, staze i klubovi.

Bajsologija sprema još nekoliko iznenađenja i promena koje ćemo naknadno objavljivati i pokretati na našem sajtu. Za sada – pravo je vreme za istraživanje novog sajta.

Uživajte!

Komentari