Na mladima svet ostaje

, / 16.11.2013
Peti trenerski seminar “Planom do forme” koji organizuje novosadski klub “Elit” u nedelju 17. novembra u velikoj sali Saveza sportova Vojvodine u Masarikovoj 2 u Novom Sadu, ove godine ima moto “Na mladima svet ostaje” i u celini, kao je istakao direktor seminara Tibor Tarjan posvećen je radu sa najmlađima u biciklizmu.

Organizaciju su pomogle firme Pansport, Vitalikim, Ciklomanija interancionala a za prvih deset prijavljenih trenera sa licencom BSS troškove je snosio Biciklistički savez Srbije.

– Imaćemo, uz najeminentnije domaće predaveče, i goste iz Francuske i Hrvatske – kaže Tarjan.- Prvi put organizovaćemo i izložbu fotografija sa temama iz biciklističkog sporta. Posebno nas je obradovao odziv, imamo preko 40 prijavljenih polaznika što samo pokazuje da su naši stručnjaci i te kako zainteresovani za nova znanja.

Svečano otvaranje je u 9 časova, a teme su: “Škola biciklizma Čukarički MBK” (predavači Nikola Jakovljević i Marko Živanović – Beograd), “Biciklizam iz ugla sportske medicine” (primarijus dr Srđan Soldatović – Novi Sad), “Škola biciklizma “Marko Pantani” Vinkovci (Tomislav Zadro – Vinkovci, Hrvatska), “Škola biciklizma Viletanus – Francuska (Teri Blan i Biljana Nikolić – Pariz, Francuska), “Rad sa početnicima u biciklizmu” (Nemanja Vajs – Novi Sad) i “Kako motivisati decu – konstruktivna primena različitih strategija motivisanja- prvi deo: Uvod i teorija, drugi deo: Uvežbavanje praktične primene stretegija motivisanja” (Olivera Sekulić Bartoš – Novi Sad).

Od 16 časova planiran je okrugli sto na temu “U 13 (poletarci) su potreba” čiji će moderatori biti Tibor Tarjan, Branko Banović i Nebojša Subić. Po završetku okruglog stola podeliće se sertifikati.

Bajsologija.rs

Komentari