Luka Kotur pobednik „Novogodišnjeg ciklo kros kupa Novog Sada“

Luka Kotur, mladi biciklista Partizana, pobedio je u generalnom plasmanu za elitu u „Novogodišnjem ciklo kros kupu Novog Sada“ sakupivši 45 bodova. Kotur je slavio i u poslednjoj, trećoj, trci koju je u Novom Sadu uspešno organizovao novosadski klub Elit. U prvom krosu novogodišnje serije trijumfovao je Aleksa Marić iz Crvene zvezda a u drugom Bojan Đurđić iz Radničkog (Kragujevac) koji je zauzeo i drugo mesto u ukupnom poretku.

Crno beli su u generalnom plasmanu osvojili tri titule, uz Kotura pobedili su junior Aleksandar Roman i  kadet Dušan Veselinović.

Kod dama, prva u generalnom plasmanu je Violeta Trifković iz Jednote (Šid) koja je slavila u  prvoj i trećoj trci,  a bila je druga u drugoj iza Milici Rakić (BK Novi Sad).

Juniorsku titulu poneo je sjajni Aleksandar Roman iz Partizana uz pobede u sve tri trke!

Kod kadeta, najbolji je, ukupno, bio Dušan Veselinović iz Partizana, pobednik prve trke i drugi u trećoj trci. Bio je za poen bolji od Marka Kasapovića (BK Novi Sad), pobednika druge i drugoplasiranog u prvoj trci.

Ognjen Đurašinović iz Jednote (Šid) je osvojio titulu za mlađe kadete sa tri pobede u tri trke!

Masters Jednote iz Šida Slobodan Radovanović, je prvi u ukupnom plasamanu sa tri druga mesta u tri trke! Zoran Živković (Ciklomanija, Kragujevac) je drugi sa pobedama u prvoj i trećoj trci. Pobednik druge trke Branislav Matić (Fanatik) završio je novogodišnju seriju kao treći.

Poslednja trka je protekla u znaku biciklista Partizana: osvojili su tri prva mesta, u kategoriji juniora i kadeta napunili su postolja, dok su u eliti imali prvog i drugog!


Plasmani „Novogodišnjeg ciklo kros kupa Novog Sada“ – treća trka, elita: 1. Luka Kotur, 2. Nemanja Ambruš (obojica Partizan), 3. Marko Ćurčić (Progresiv), 4. David Tikvarević (Progresiv), 5. Boris Popović (Ris sajkling Novi Sad) itd.

Generalni plasman: 1. Kotur 45 bodova, 2. Bojan Đurđić (Radnički) 38, 3. B. Popović 37 bodova itd.

Dame: 1. Violeta Trifković (Jednota), 2. Jana Jolović (Ciklomanija, Kragujevac), 3. Neda Opačić (Pro ekip, Beograd) itd.

Generalni plasman: 1. Trifković 27, 2. Jolović 16, 3. Milica Rakić (BK Novi Sad) 11 bodova.

Juniori: 1. Aleksandar Roman, 2. Andrej Galović, 3. Elvedin Ćatović (svi Partizan) itd.

Generalni plasman: 1. Roman 45, 2. Galović 36, 3. Miloš Mandić (BK Novi Sad) 18 poena itd.

Kadeti: 1. Dušan Petreski, 2. Dušan Veselinović, 3. Andrija Joksimović (svi Partizan).

Generalni plasman: 1. Veselinović 26, 2, Marko Kasapović 25, 3. Aleksandar Mijatović (obojica BK Novi Sad) 19 poena.

Mlađi kadeti: 1. Rade Volarov, 2. Robert Ivić (obojica Vojvodina), 3. Nikola Marković (BK Novi Sad).

Generalni plasman: 1. Zvonimir Zadro (Hrvatska, Vinkovci) 21, 2. Volarov 17, 3. Antonijo Jovičić (Hravatska, Vinkovci) 13 pena.

Poletarci: 1. Ognjen Đurašinović (Jednota), 2. Teodor Stanković Bojević (Avalski soko, Beograd), 3. Jovan Tešanović (Vojvodina).

Generalni plasman:1. Đurašinović 34, 2. Stanković Bajević 25, 3. Miran Lukadinović (Hrvatska, Vinkovci) 13 poena itd.

Mastersi: 1. Zoran Živković (Ciklomanija, Zrenjanin), 2. Slobodan Radovanović (Jednota), 3. Branislav Matić (Fanatik).

Generalni plasman: 1. Radovanović 46, 2. Živković 41, 3. Matić 41 bod itd.

Bajsologija.rs

Komentari