Kup Beograda za najmlađe na Ušću

, / 01.06.2013
Biciklistički savez Beograda, uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, organizovao je na stazi na Ušću, uz pomoć Gradskog zelenila, trku Kupa Beograda za bicikliste ispod 13 godina kao i devojčice i dečake polaznike biciklističkih škola.

– Nastojimo da biciklistički sport približimo najmlađima i ovakva takmičenja su prava prilika – rekao  je predsednik BS Beograda Nebojša Popov, koji je uručio medalje polaznicima biciklističkih škola.

– Biciklizam je veoma popularan među đacima i zahvaljujući našim porogramima i Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda, koji upravo pomaže razvoj sporta među najmlađima, uspešno rade  biciklističke škole iz kojih možemo da očekujemo uskoro i nove asove.

U kategoriji biciklista ispod 13 godina slavio je Teodor Bajević Stanković iz Avalskog sokola ispred druga iz kluba Ognjena Maljukanovića i Stevana Jovanova iz Čukaričkog.

Najbolje devojčice imao je Čukarički, Vanju Milić i Nevenu Mihajlović, dok je u konkurenciji polaznika biciklističkih škola slavili braća Milan i Marko Pavlović, koji voze u školi Partizana.

Trofeje poletarcima predao je predsednik BSS Branko Banović, a medalje je uručivao i Ranko Marić sekretar BS Beograda.

Bajsologija.rs

Komentari