Kaciga za sigurnu vožnju bicikla po gradu – TORCH T2

Stavljanje svetala na bicikl povećava vašu bezbednost u uslovima loše vidljivosti, ali u tim istim uslovima odlazak do parkiranog bicikla predstavlja rizik.

Pre skoro tri godine, kompanija Torch Apparel je rešila taj problem postavljanjem LED svetala na samu kacigu, a sada predstavljaju novi model sa poboljšanim dizajnom, poznat jednostavno kao T2. Kao i kod originalnog modela, tu je 10 integrisanih LED svetala koje napajaju punjive baterije. One omogućavaju do 36 sati neprekidnog korišćenja sa jednim punjenjem. Novost kod modela T2 je indikator stanja baterije, koji daje vizuelni signal kada nivo baterije opadne ispod 50 procenata.


Ključna funkcija kacige je takođe zadržana, što znači da će vas T2 štititi u svim vremenskim uslovima. Sistem LED svetala ima 4 funkcije, a zaštićen je staklima od polikarbonata koja ujedno služe i kao difuzor svetlosti, da bi vozač bicikla bio vidljiv i sa strane. Isporučuje se sa dva kompleta unutrašnjih „jastučića“ različite debljine, što povećava mogućnosti za podešavanje.
Ima osam otvora za ventilaciju i unutrašnje usmeravanje vazduha. Kampanja prikupljanja sredstava za Torch T2 preko sajta Indiegogo se završila uspehom 7. aprila, i ovaj model se nalazi u prodaji od jula po ceni od $139,99.

Izvor: www.tech-lifestyle.com

Komentari