Goran Antonijević prijatno iznenadio u Apatinu

Goran Antonijević, biciklista čačanskog Borca, prijatno je iznenadio pobedom u trci za elitu u Apatinu u okviru Apatinskih ribarskih večeri koja je, ujedno, vožena za Ligu Srbije u drumskom biciklizmu.

Antonijević je slavio posle 3:11,16 časova na stazi od 128 km, u sprintu grupe od tri vozača koji su odmakli glavnoj grupi u kojoj su bili favoriti Gabor Kasa iz Spartaka, Nebojša Jovanović i Esad Hasanović iz Radničkog, Nikola Kozomara iz OBK Beograda, Jovan Zekavica i Marko Danilović iz čačanskog Borca… Drugo mesto pripalo je Goranu Šmelceroviću (Radnički, Kragujevac) a treće Milošu Borisavljeviću iz CCN Metalca (Kraljevo).

Gosti iz Vinkovaca očitali su lekciju srpskim juniorima osvojivši na stazi od 87 km prva tri mesta: Jelinić, Čengić i Kristić. Stazu su prevezli za 2:22,21 čas. Četvrti, ujedno prvi za ligu Srbije, stigao je državni šampion Miloš Bajić iz Partizana.

Kadeti i mlađi kadeti vozili su zajedno na stazi od 40 km. Kod kadeta pobednika je odlučio sprint dvojice biciklista posle 1:02,24 časova: slavio je Dimitrije Đolai Žarković iz Spartaka ispred Andrije Čukića (CCN Metalac) dok je treći sa 4,12 minuta zaostatka stigao Dario Nimčević iz Spartaka.

Mlađi kadet Partizana Dušan Veselinović pobedio je  ispred Nemanje Stojanovića (CCN Metalac) i Zorana Stankovića  iz beogradskog Avalskog sokola. Vreme pobedničkog trija 1:06,36 časova.

Bajsologija.rs

Komentari