Dame, biciklirajte sa stilom!

Topli dani su nam uveliko stigli i zašto biste se gužvale u prevozu do posla i nazad kada možete da budete cool, sveže i ekološki osvešćene, a da pritom izgledate zanosno i još radite na svojoj liniji!

Već nekoliko godina unazad, trend poslovnih ljudi u svetskim metropolama je upravo bicikliranje do posla i neretko se na ulicama mogu videti doterani, izbrijani i namirisani muškarci, sa aktn tašnama, kako zavrnutih nogavica elegantno okreću pedale do svojih kancelarija. Danas su ovaj trend preuzele i dame pa su tako bulevari ovih gradova postali prave modne piste – u haljinama cvetnih i klasičnih dezena ili kratkim, čipkanim šortsevima, sa šeširima ili maramama, na tankim potpeticama, platformama ili baletankama, ove biciklistkinje mame uzdahe i poglede mnogih prolaznika.


Na internetu se mogu pronaći brojni saveti na temu vožnje bicikla u visokim potpeticama, a mi vam izdvajamo tri najpraktičnija – pedale okrećite prednjim delom stopala, ne celim stopalom, kada stajete oslanjajte se takođe prednjim delom stopala, kako ne biste oštetili štikle, i zaštitite zadnji točak kako ne biste kačili garderobu i uprljali je lancem na točku. Evo i jedne od ideja za zaštitu točka:

marama

Dakle, dame, uglancajte svoje moderne i retro bicikle, odaberite adekvatni modni stil, popnite se na potpetice i osvojite grad ovog leta!

Tamara Koštro / bajsologija.rs

Komentari