Bojan Popara osvojio “Sirac sira”

, / 24.06.2014
U biciklističkoj trci "Za sirac sira" koja se po treći put održava u selu Žakovo nadomak Trebinja pobjedio je Bojan Popara i osvojio simboličnu nagradu "Sirac sira".

Već drugu godinu za redom drugo mesto osvaja Milan Milenić, dok je treći bio Mioš Bodiroga. Nikola Vukasović četrnastogodišnjak bio je najmlađi učesnik trke, a najstariji samo po godinama, duhom uvek mlad bio je Vojislav Prelević, legenda trebinjskog rekreativnog biciklizma.

Na ovogodišnjoj trci učestovovalo je 25 takmičara i nekoliko rekreativaca. Staza je dužine 4 km i prilično je teška i zahtevna, te je bilo potrebno malo snage i veštine u nekim delovima staze.


Nakon trke, proglašenja pobednika i podele medalja i diploma, a uz pice jednog od sponzora trke picerije “Mexico” organizovano je druženje svih učesnika ove manifestacije koja za cilj ima promociju sporta, zdravog života, biciklizma, hercegovačkog sela i prirode.

Da sve protekne u najboljem redu pobrinuo se organizator trke PD “Vučji zub” Trebinje, a u suret su izašli i predstavnici Vatrogasne jedinice Trebinje, Medicinske službe bolnice Trebinje, kao i mladih Crvenoga krsta iz Trebinja.

Izvor: lokoportal.com    Foto: lokoportal.com

Komentari