Bici buvljak

, / 25.12.2015
U saradnji sa Urban Inkubator-om i Goethe Institut-om. Bici Buvljak, po prvi put u Bike Kitchenu u Beogradu.

Gde: Bike-Kitchen, Kraljevića Marka 8

Kad: Nedelja 27.12.2015. od 14h do 17h

Ko: biciklisti, ljubitelji biciklizma i oni koji se tako osećaju

Želite da trampite bicikl, višak delova ili opreme? Za razliku od kupovine preko interneta ovde možete pipnuti, omirisati, izmeriti i isprobati sve što vam treba, pričati sa tramperom, ili samo izvesti vašeg ljubimca u šetnju. U duhu novogodišnjih praznika prvi put u Beogradu organizujemo Bici Buvljak, sa ciljem da to postane jednomesečno dešavanje. Ideja nam je da se družimo, promovišemo biciklističku kulturu ali i da pravimo bicikle.

Svi imamo stare delove koji stoje po fiokama, opremu ili delove koji su višak, odeću koja nam je mala i bicikle koje ne vozimo. Dečiji, ženski, brdski, jedno ili više brzinac, nije bitno. Donesite stari menjač i zamenite ga za zadnje svetlo, pedale za volan ili donesite biciklu i zamenite je za drugu koja vam više odgovara.

Pozivamo sve aktivne bicikliste, ljubitelje biciklizma i one koji se tako osećaju da dođu u što većem broju i podržite širenje i jačanje postojeće biciklističke kulture u Beogradu.

Obezbedićemo kuvano vino i prikazivati neke odlične biciklističke filmove.

U slučaju lepog vremena Buvljak će biti održan u ulici Kraljevića Marka 8, a u slučaju lošeg vremena u prostorijama Bike-Kitchen-a.

Pravo da učestvuju imaju svi, izuzev prodavnica bicikala.

Pravo da učestvuju imaju lokalni proizvođači delova i opreme za biciklizam.

Kako bi organizovali dovoljno mesta za izlaganje, molimo da vaše učešće potvrdite na e-mail bikekitchenbelgrade@gmail.com do 26.12.2015

Ukoliko bi ste želeli da pomognete u organizaciji ovog događaja, slobodno kontatktirajte Bike-Kitchen u bilo koje doba dana ili noći.

Vidimo se na prvom Bici-Buvljaku!

Bajsologija.rs

 

Komentari