Beociklizacija dobila radni prostor u Bike Info Centru

/ 22.05.2013
Beociklizacija je dobila radni prostor! Od srede 22. maja 2013. godine, pa i svake naredne srede od 12 do 17 časova u Bike Info Centru, Ul. Skender Begova br. 15 biće sastavljane prijave gradskim službama na osnovu prethodno prikupljenih fotografija problema u gradu.

Ukoliko nailazite na neki problem na ulicama grada, a ne znate kako da ga prijavite ili vam je potrebna bilo kakva pomoć u radu sa gradskom upravom, ako želite posrednika u komunikaciji sa javnim službama ili vas pak interesuje šta se i kome do sada prijavljivalo, dođite da pogledate, da popričamo i pokušamo da rešimo probleme zajedno!
U saradnji sa udruženjem Ciklo Svet Srbija, ustupljeno je radno mesto za Inicijativu “Beociklizacija”, i to svake srede u terminu od 12 do 17 časova.
Bike Info Centar je mesto gde se možete okrepiti i popiti piće, gde se možete informisati o gotovo svim biciklističkim dešavanjima i aktivnostima u gradu, i to svakog dana od 12 do 21h. Ukoliko Vam je potrebno, moguće je ostavljanje bicikla na čuvanje ili najam jednog od plavih Cikliranje bicikala.

Izvor: Beociklizacija

Komentari