Prevozno sredstvo budućnosti!

Električni bicikl omogućava maksimalnu udobnost vozaču koji bateriju inače jakog motora može da prilagodi svojim potrebama. Svojim dizajnom i performansama izdvojio se bicikl proizveden u Beogradskoj kompaniji E prime. Srpska pamet i kreativnost su još jednom došli do izražaja proizvodeći prevozno sredstvo budućnosti.

Kompanija E prime proizvela je četiri modela ovog savršenog prevoznog sredstva koje koristi bateriju umesto goriva i na taj način ne zagađuje prirodu. Experience, Effecto, Effecta i Cargo imaju domet do 200 km sa samo jednim punjenjem i predstavljaju pravu revoluciju u održivom biciklizmu. Na samom biciklu se nalazi i USB priključak koji vam omogućava da možete da punite vaš mobilni telefon ili „gedžete“ dok se vozite. Sama baterija se lako skida radi lakšeg punjenja.

Osobenost modela Experience je u specijalno dizajniranom ramu koji je izrađen od aluminijuma i svojim dizajnom prilagođen je i muškarcima i ženama. Pravi muški bicikl čija konstrukcija je prilagođena asfaltu i prirodi proizvodi se pod nazivom Effecto. Kompanija E prime specijalno je dizajnirala Effectu prvenstveno namenjenu lepšem polu. Oba modela prilagođena su kućnom i poslovnom budžetu.


U kompaniji E prime razmišljali su o tome kako da bicikl postane prevozno sredstvo kurirskih i terenskih službi, dostavljača hrane i ostalih lica koji obavljaju slučnu delatnost i proizveli su model Cargo. Praktična prednost ovog transportnog prevoznog sredstva je da i na uskim prolazima lako stižu do cilja. Kofer koji je deo opreme ima dimenzije 540mmx540mmx300mm.

Korišćenjem bilo kog modela ovih električnih bicikala vožnja postaje sasvim novo iskustvo u kojem tehnologija i estetika zajedno otvaraju nove smerove održive mobilnosti.

Bilo da ga koristite radi uživanja u vožnji ili stizanja do posla ili neke druge destinacije, sva četiri modela karakteriše uobičajeni nožni pogon i pogon na elektromotor, pri čemu su oba pogona povezana. Napravljeni su tako da u svakom trenutku možete odabrati jedan od tri moda vožnje – pedale za rekreaciju, asistencija za manja naprezanja i elektro pogon. Za pokretanje elektromotora možete koristiti gas na upravljaču čime postižete fascinantnu brzinu. LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem i brojevima od 1 do 5 informiše vas koji ste nivo asistencije odabrali, ali i o ostalim važnim stvarima, kao što je brzina kretanja, trajanje baterije itd. Svi koji su iskusili vožnju električnim biciklom primećuju da je lako pedaliranje, a povećanjem okretaja koji utiče na brzinu oseća se “vetar u leđa” pa u prvi mah imate utisak da se vozite skuterom ili motorom.


Svi modeli koje proizvodi kompanija E prime su visokokvalitetne izrade, a ukupna cena zavisi od modela, motora, baterije i dodatne opreme. Mogu se kupiti i uz pomoć beskamatnog kredita sa periodom otplate 24 meseca, a rate su već od 55 eur mesečno. Iako u prvi mah cena može da vas odbije, razmislite o svim prednostima ovakvog prevoznog sredstva i posetite novootvoreni izložbeni salon koji se nalazi na adresi Milutina Milankovića 1, na Novom Beogradu. Za sve informacije u vezi ovih dvotočkaša na struju pozovite 011/4320100, a ako se još uvek dvoumite zakažite probnu vožnju.

Uzmemo li u obzir da se vlasnici e-bicikala češće odlučuju na vožnju, što je i potvrđeno istraživanjima, ulaganje u investiciju potpuno je opravdano. U svetu se bicikli na elektromotor uveliko koristi kao glavno prevozno sredstvo i odličan je izbor za bajkere ali i sve one koji to žele da postanu, vide iobiđu mnogo više nego bilo kojim drugim prevoznim sredstvom. Izaberi pametno, izaberi E prime bicikl.

bajsologija.rs (PR text)

Komentari