Nebojša Sremac pobedio u Mađarskoj

, / 03.07.2013
Nebojša Sremac biciklista Šida, pobedio je u trci “Dunavskog kupa” na stazi u Vilaniju u Mađarskoj i učvrstio vođstvo u generalnom plasmanu najmasovnijeg takmičenje rekreativaca, amatera i mestersa u regionu!

– Prijatno smo se iznenadili odzivom, učestvovala su 54 takmičara iz Srbije, Hrvatskem, Rumunije i Mađarske, od toga 19 srpskih biciklista – kaže osnivač i direktor “Dunavskog kupa” Tibor Tarjan.-  Bila je ovo sjajna uvertira za trku 7. jula u Apatinu.  Ulazimo u sam vrh sezone, 27. i 28. jula je Šampionat Srbije za veterane i amatera u Bačkom Petrovcu i svi žele da u dobroj frmi dočekaju krunu takmičarske godine…

Nebojša Sremac je u Vilaniju stazu od 84 km prešao za 2:20,24 časova (prosek 35,8 km na čas).Odsprintao je grupu u kojoj je kao drugi završio Tibor Kočiš (Mađarska, Seksard), dok je treći stigao nekadašnji reprezentativac, član ekipe “Trka kroz Srbiju” Duško Beara. Zoltan Horvat (Mađarska, Kervelo) bio je četvrti, a Aleksandar Mirković iz novosadskog Fanatika peti.

Trofej pobedniku je „Velika zlatna amforu” dok “Malu zlatnu amforu” dobija ekipni pobednik, Planirana je i nagrada „Petrovaradinska kaldrma” za ukupnog pobednika finalnih trka.

Glavni trofej i ove godine biće  najmoderniji alu-karbon ram sa vilama marke „Trigon”, poklon glavnog sponzora “Dunavskog kupa”  firme „Ciklomanija internacional”. Ova firma pokloniće najboljima i  artikle svetski poznatih brendova kao što su DMT, LAS, „Novatek”, Mikrošift”, IBN čejn”. Firma “Vitalikum” nagradiće učesnika svetski poznatim suplementima „Bio Tek” iz SAD.

Bajsologija.rs

 

Komentari