Servis

Ime servisa: MARCONI SPORT – NOVI BEOGRAD
Adresa: Omladinskih brigada 42, Beograd
Telefon: 011/262 82 10
Opis

Servis “Markoni” otpočeo je sa radom 1986. godine, u poznatom ski centru “Brezovica”. Osnovao ga je Marko Đukić koji je dugi niz godina radio kao ovlašćeni serviser poznatih evropskih firmi “Marker” i “Elan“.

Godine 1997. servis “Markoni” otvoren je u Beogradu. Od tada svojim klijentima pruža usluge servisiranja, rentiranja i prodaje ski i biciklističke opreme.

Danas, firma pod nazivom “Markoni sport” posluje na četiri lokacije u Beogradu, rentira, prodaje i servisira skijašku i biciklističku opremu i poseduje najpouzdaniji servis.

Naša firma je zvanični zastupnik i ovlašćeni serviser firme Capriolo i zvanični distributer za firmu Briko iz Italije. Takođe, od 2012. poslujemo sa austrijskom firmom Wintersteiger, čije prvoklasne mašine koristimo za servisiranje skija i snowboard-ova.

Zahvaljujući radnoj atmosferi koju gradimo na dijalogu, uzajamnom timskom radu, kao i spremnosti da učimo i da se usavršavamo, postali smo jedna od najprestižnijih firmi koja se bavi uslugama servisiranja, rentiranja i prodajom ski i biciklističke opreme.

Radno vreme: Svakim danom od 9 do 21h

Komentari