Beograd Velograd

U subotu se održava drugi po redu festival biciklizma “Beograd Velograd”

Ako vozite bicikl ili planirate da počnete da vozite onda vas pozivamo da nam se pridruzite na ovogodisnjem biciklistickom festivalu Beograd Velograd,u subotu 14 juna.

naslovč

 

U okviru festivala Beograd Velograd pripremljene su razne aktivnosti:

10.00 Kulturni centar Grad ul.Brace Krsmanovic br.4 – KONFERENCIJA

konf

 

Konferencija na kojoj ce ucestvovati internacionalni eksperti I odrzati radionice na temu kako poboljsati grad promovisuci koriscenje bicikla.

Event: https://www.facebook.com/events/1429112864027917/

16.00 Trg Republike ORANGE BIKE RIDE

1454652_421155421319086_540828378_n

 

Obucite se u narandzasto I dodjite svojim biciklom na  Trg Republike! Prvih 500 biciklista dobija majicu.Poklonicemo jedan bicikl osobi koja bude odevena u najnnaradzenstveniju kombinaciju.Pridruzite se biciklistima u voznji  I obojimo grad.

Event: https://www.facebook.com/events/1494978670731136/

17.30 Brace Krsmanovic  FESTIVAL

naslovna

 

Beograd Velograd Festival ce organizovati modnu reviju na biciklima., BMX stunt show, bike-polo mec ,biciklisticki bioskop  I sajam firmi koje se bave prodajom I prozvodnjom bicikla I biciklisticke opreme. Probacete specijalni Beograd Velograd sladoled I bice puno  interesantnog programa za decu.

Svi posetioci koji dodju na festival ucestvuju u lutriji i mogu da osvoje bicikl.

Events:

Festival:  https://www.facebook.com/events/250126865180748/?ref=5

Fashion Show: https://www.facebook.com/events/764360946918424/?ref=5

Kids Workshop: https://www.facebook.com/events/1482254978678082/?ref=5

Vidimo se u subotu.

Bajsologija.rs

Festival “Beograd Velograd” 14. juna u Savamali

Drugi “Beograd Velograd” biciklistički festival biće organizovan u subotu 14. juna, u Savamali, najavljeno je danas na Supernaturalfestu na Adi Huji.

bv2

Tom prilikom biće organizovani i brojni zabavni i edukativni programi, od biciklističke modne revije, akrobacija, partije poloa nabiciklima i spore biciklističke trke, pa do stručne konferencije posvećene biciklizmu, najavljuju organizatori.

Promotivni tim festivala na kome je svako dobrodošao pozvao je sve posetioce Supernaturalfesta 2014, bilo da su biciklisti ili ne, da posete “Beograd Velograd” u junu i da prisustvuju zabavnim i edukativnim aktivnostima, ili da jednostavno dođu na piće ili sladoled i da uživaju.


Najavljeni festivalski program garantuje više zabave i očekuje se da će prošlogodišnji broj od oko 2.000 učesnika i posetilaca ove godine biti nadmašen.

Glavna atrakcija “Beograd Velograd” festivala je Narandžastabiciklistička tura (Orange Bike Ride): grupna biciklistička tura kroz centar Beograda, otvorena za sve.

Svi su pozvani da se obuku u narandžasto a najnarandžastija osoba osvojiće jedinstveni bicikl! U okviru “Beograd Velograd” festivala takođe će biti organizovana i konferencija eksperata za biciklizam iz Srbije, regiona i Holandije koji će razmeniti svoja iskustva i znanje i dati predloge kako da Beograd postane bolji grad za bicikliste.

Nekoliko manjih i većih kompanija predstaviće svoje proizvode na festivalu, što će posetiocima omogućiti da se bolje upoznaju sa najrazličitijim vrstama bicikala koji su u ponudi.

Izvor: Blic   Foto: Beograd Velograd

Biciklistički festival Beograd Velograd traži volontere i volonterke

Prošle godine po prvi put održani festival biciklizma Beograd Velograd polako postaje tradicija u Beogradu. Ako volite Beograd ali mislite da on može da buide još lepši i prilagođeniji biciklistima a imate i slobodnog vremena, onda je volontiranje na festivalu Beograd Velograd prava stvar za vas.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biciklistički festival Beograd Velograd raspisao je poziv za volontere koji će pomoći održavanje ovog fenomenalnog i jedinstvenog biciklističkog događaja u Beogradu. Festival, podržan od strane ambasade Holandije,biće održan 14. juna u Beogradu a sastoji se od konferencije, Narandžaste biciklističke vožnje, mnogo pratećih zabavnih sadržaja i poslovnog sajma. Festival Beograd Velograd u svojoj prvoj godini posetilo je preko 2000 učesnika a ove godine se očekuje još veće interesovanje.


Zaintersovani volonteri i volonterke ne moraju da budu biciklisti, ali moraju da budu posvećeni ideji Beograda kao grada koji je bolje mesto za život. Volonteri i volonterke će učešćem u organizovanju festivala imati mogućnost da rade u timu sjajnih ljudi posvećenih novim idejama a upoznaće i mnogo novih prjatelja ali i steći iskustva u organizovanju velikih događaja.

Poziv je raspisan za nekoliko pozicija:

– Online media menadžer
– Menadžer konferencije
– Menadžer Narandžaste biciklističke vožnje
– Menadžer promocije
– Službenik poslovnog sajam
– Dva službenika zadužena za festivalske aktivnosti

Poziv je otvoren do srede, 2. aprilaa prijave se šalju na mejl: director@beogradvelograd.com sa nazivom pozicije za koju se konkuriše, biografijom i motivacionim pismom. Izabrani kandidati i kandidatkinje biće pozvani na prvi veliki sastanak koji će biti održan početkom aprila.

Vidimo se na Velogradu!

Poziv za volontere možete preuzeti OVDE: Call for Volunteers Beograd Velograd 2014

Danilo Ćurčić/Bajsologija.rs